• FRI FRAKT I HELE NORGE • 100 % MEDISINSK SILIKON • 100 % RESIRKULERT EMBALLASJE

Les om Martes erfaring med Menskoppen

Martes erfaring med menskopp

Hva tenkte du om Menskoppen før du prøvde den ut?

Jeg var selvfølgelig litt usikker siden jeg hadde brukt tamponger og bind til den store gullmedaljen helt siden jeg fikk mensen som tenåring. Det fantes heller ingen alternativer da, men jeg hadde et dårlig forhold til tamponger og syntes de var ubehagelige, dyre og ikke gjorde en god nok jobb. Jeg er en av de jentene som blør gjennom ALT.

Hvordan har menstruasjonslivet ditt vært etter at du byttet til menskopp?

Det har vært mye mindre smertefullt. Jeg hadde i tillegg til kramper mye ubehag og smerter/ømhet i selve vagina hver måned fordi tamponger ikke funket så bra for meg. Nå gruer jeg meg ikke til den prosessen hver måned og har et mye mer avslappet forhold til mensen generelt! Jeg blør heller ikke gjennom etter at jeg startet med menskoppen!

Hvilke råd ville du ha gitt til dem som er litt usikre på om de vil prøve Menskoppen?

Jeg vil si, bare prøv det! Jeg har aldri snakket med noen som har funnet ut at menskoppen ikke var noe for dem! Jeg har selv bare opplevd fordeler med menskoppen for kroppen min, for økonomien og for samvittigheten ovenfor miljøet!

Hva synes du er det beste ved å bruke Menskoppen?

Jeg vet jeg burde svare at det er såå mye bedre for miljøet enn bind og tamponger, og det er så bra!!!! Men jeg kan ikke beskrive hvor mye mer behagelig det er å ha menskoppen i skjeden enn tamponger! Jeg vil aldri gå tilbake til tamponger! Anbefaler menskopp til ALLE som har vagina!!

 

Vil du lese om flere jenters erfaring med Menskoppen?

Klikk her for å lese om Melissas erfaring med Menskoppen

Klikk her for å lese om Elins erfaring med Menskoppen

Klikk her for å lese om Malenes erfaring med Menskoppen

 

KJØP MENSKOPP