• FRI FRAKT I HELE NORGE • 100 % MEDISINSK SILIKON • 100 % RESIRKULERT EMBALLASJE

6 fordeler ved å ha med menskopp på reise

Reise med menskopp

Har du lurt på hvordan det er å reise med menskopp? Hvordan er det når man er på ferie på steder man ikke vet om det finnes toalett? Kanskje du skal være i aktivitet på strand og i vann?

 

Det kan kanskje virke som om det å bruke menskopp vil gjøre ferien utfordrende, men det viser seg som oftest at det å bruke menskopp heller bare har fordeler.

Her er 6 gode grunner til hvorfor det er bedre å reise med menskopp.

1. Slippe å bekymre seg for at mensen er synlig på stranda.

Med tampong for eksempel er det jo alltid en bekymring at den blå tråden henger ut av bikinitrusa. Du har kanskje måttet stole på at venninnen din går bak deg for å sjekke at den ikke henger ut? Det er nok flere som har opplevd den flausa på stranden når den blå tråden henger dinglende utenfor trusa. Med menskopp kan du alltid stole på at det ikke er noe som henger utenfor eller gjør det synlig at du har mensen.

2. Slippe å bekymre seg for infeksjoner.

Det er ikke bare synlighet som er problemet med å bruke tamponger når man bader. Tampong er faktisk noe man absolutt bør unngå å bruke når man bader. Spesielt på offentlige områder der vannet ikke er så rent. Tamponger er laget av absorberende materiale. Det vil si at de trekker til seg all væske, ikke bare menstruasjonsblodet. De trekker altså til seg vannet du bader i også. Badevann kan ofte være ganske forurenset, og det er uheldig for underlivet ditt. Derfor må man skifte tampong med en gang man kommer ut av vannet. Lar man den sitte inne lenge er det fare for at man får infeksjon. Med menskopp derimot er det ingen fare for infeksjon selv om den sitter inne lenge.

3. Du kan være i vannet hele dagen uten å måtte skifte.

Ettersom det ikke er fare for infeksjon ved å bade, og den holder vannet ute, kan du bade, dykke, snorkle, surfe, stå på vannski og andre aktiviteter uten å bekymre deg for å måtte skifte. Du kan med andre ord nyte ferien uten å merke i det hele tatt at du har mensen.

4. Du slipper å lete etter et offentlig toalett når du egentlig ikke må på do.

Det at du ikke trenger å rengjøre koppen før det har gått 12 timer gjør alt mye lettere. Å lete etter et toalett på et ukjent sted når man egentlig ikke må på do kan jo føles temmelig irriterende. Enten man er på shopping på Fifth Avenue i New York eller ligger langstrakt på en strand ved Middelhavet, er nok det å avbryte det man holder på med for å skifte tampong det siste man vil gjøre. Med menskopp kan du skifte når du står opp, og igjen når du er tilbake på kvelden.

5. Du kan pakke mindre.

Hvor kjedelig er det ikke å måtte bruke plass i kofferten på bind og tamponger, eller i det hele tatt å planlegge hvor mye man må ta med seg? Kanskje du til og med kun reiser med håndbagasje? Da er det nok mye annet man heller vil bruke den plassen på. Når du kjøper Menskoppen følger det med en oppbevaringspose. Den er veldig kjekk å oppbevare menskoppen i når du ikke bruker den. Den tar også minimalt med plass.

6. Du slipper å lete etter produkter på ukjente steder og ukjent språk.

Dersom du ikke hadde plass i bagasjen til bind og tamponger, og må på jakt etter produkter på et fremmed sted og kanskje fremmed språk, er det fort gjort å bli fortvila når man ikke kjenner igjen produktene. Med menskopp slipper man mest sannsynlig å lete etter nye produkter ettersom den kan brukes i 10 år.

 

Det er altså mange gode grunner til å velge menskopp. Den er bedre for helsa og gjør ferien mer praktisk. Men det beste av alt er nok at den gir deg friheten til å gjøre akkurat det du vil, når du vil.

 

KJØP MENSKOPP