• FRI FRAKT I HELE NORGE • 100 % MEDISINSK SILIKON • 100 % RESIRKULERT EMBALLASJE

Vilkår og personvern

Ordreprosess

Ved bestilling via nettbutikken vil du få en ordrebekreftelse via epost etter kjøp.

 

Angrerett

Ifølge angrerettloven har du som kjøper rett til å fratre avtalen ved å meddele oss dette innen 14 dager etter at varen er mottatt. For at du skal kunne benytte deg av angreretten, må du returnere varen i uskadd stand i originalemballasjen. Ved bruk av angreretten er det du som står for returkostnaden. Ettersom menskoppen er et hygieneprodukt, kan vi ikke ta den tilbake dersom emballasjen er åpnet.

 

Personvern

Dine personopplysninger deles ikke ut til noen tredjepart. Som kunde hos oss kan du få e-post som gjelder din bestilling, betaling eller annen kommunikasjon som nyhetsbrev eller tilbud (etter ønske fra kjøper) fra oss.

 

Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler er data som sendes fra et nettsted og lagres lokalt i besøkerens nettleser mens vedkommende besøker en nettside. Når besøkeren besøker samme nettsted på nytt kan data som ligger lagret i informasjonskapslet hentes opp og gi nettstedet beskjed om besøkerens tidligere aktiviteter.

Vi bruker informasjonskapsler for å forenkle analyser av trafikk på menskoppen.no og for å skape en bedre brukeropplevelse. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler, godkjenner du at vi samler inn informasjon om dine besøk ved hjelp av informasjonskapsler. Dersom du ikke godkjenner at vi bruker informasjonskapsler på denne måten, bør du endre innstillingene i din nettleser til ikke å akseptere informasjonskapsler. Du kan også når som helst velge å fjerne informasjonskapsler som er plassert hos deg.

Spørsmål

Vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold og bruk, bruk av nettbutikken samt personvern, redigering og fjerning av personopplysninger, kontakt oss på menskopp@online.no