• FRI FRAKT I HELE NORGE • 100 % MEDISINSK SILIKON • 100 % RESIRKULERT EMBALLASJE

Hva er menskopp?

Bind og tamponger har lenge vært de eneste alternativene for menstruerende kvinner, men det er mye norske kvinner ikke vet om sanitetsproduktene de kjøper. Og hvem vil vel høre om de negative sidene ved produktene de er avhengige av og som man misliker likevel?
 
 

Menskoppen er et alternativ til produkter som bind og tamponger. Det er rett og slett en kopp som samler opp menstruasjonsblodet, i stedet for å suge det opp slik tamponger og bind gjør. Menskoppen danner en forsegling mot skjedeveggen, og holder seg dermed på plass ved hjelp av vakuum. På toppen av koppen er det en ring som trykker mot muskelveggen i skjeden. Dette gjør at blodet renner i koppen i stedet for å renne igjennom. Det er et produkt som er ment å gjøre livet både enklere og sunnere for din helse, og samtidig bidra til å skåne miljøet for den store mengden avfall etter engangsprodukter. Produktet er laget av medisinsk silikon, og forstyrrer derfor ikke underlivets naturlige balanse. Det er plass til mer blod i en kopp enn i en tampong eller bind, og du kan derfor ha den opptil 12 timer. Mens en tampong stopper menstruasjonen i noen få timer, renser menskoppen opp menstruasjonen på en mer naturlig måte. En tampong bør skiftes hver fjerde time. Det er ikke fordi den er full av blod, men fordi den begynner å råtne i kroppen. Ettersom en tampong er absorberende samler den ikke bare opp blodet, men den tar også opp all væske i skjeden, og forstyrrer dermed balansen i skjeden.

Menskoppen kan brukes av alle jenter og kvinner i alle aldre. Du trenger kun kjøpe den én gang, så kan du bruke den opptil 10 år. Ved korrekt bruk skal du ikke kjenne den. Den egner seg godt under trening, svømming og andre aktiviteter. Du trenger heller ikke bekymre deg for lekkasje når du sover med den. 

Mensenkopp er fremdeles et ukjent produkt i Norge, men det har for lengst toget inn i mange andre land, og det er ikke uten grunn. Den enkleste endringen du som kvinne kan gjøre i hverdagen for å gjøre livet litt mer miljøvennlig, enklere, billigere og sunnere, er å gå over fra engangsprodukter til menskopp.

Menskoppen er en norsk butikk på nett som ønsker at så mange som mulig får tilgang til dette fantastiske produktet.

 

Gå inn på fordeler for å lese en lengre liste over alle fordelene ved å bruke menskopp. 

 

KJØP MENSKOPP