• FRI FRAKT I HELE NORGE • 100 % MEDISINSK SILIKON • 100 % RESIRKULERT EMBALLASJE

Om oss

Heisann!

Så hyggelig at du kom innom denne siden. Du lurer kanskje på hvem som står bak Menskoppen? 

Menskoppen Om Oss Marie

Da har jeg gleden av å introdusere meg selv. Mitt navn er Marie Michaelsen, og det er jeg som står bak Menskoppen. Jeg driver nettstedet som et enkeltpersonsforetak. Jeg tar meg altså av alt som har med administrasjon, kundeservice, regnskap, leverandører og markedsføring å gjøre. Med selvfølgelig en god del hjelp fra folk rundt meg.

Det var tidlig i 2018 at jeg fikk ideen om å vie all min tid til å jobbe med å fremme bærekraftig livsstil. Jeg er svært opptatt av miljøvern, og ønsker at så mange som mulig får tilbud om mer bærekraftige produkter.

Selv ble jeg introdusert til menskopp på en reise i Østen. Det forundret meg at dette produktet var såpass ukjent i et fremtidsrettet land som Norge. Selv hadde jeg aldri hørt om det hjemme, og de aller fleste av mine venner og bekjente hadde heller ikke det. Samtidig observerte jeg forurensing og forsøpling på nært hold på min reise, og forstod viktigheten av å endre våre forbruksvaner.

Mitt ønske er at forbrukere ikke blir lurt til å kjøpe stadig flere saker og ting som man ikke trenger eller som fort går i stykker. Hvorfor har vi ikke tilgang på varer som faktisk varer? Før i tiden kjøpte man ting som faktisk holdt i mange år, men i dag ender det vi kjøper fort opp i søppelkassen. Bare tenk på nylonstrømpene som før holdt i årevis, men som nå fort kan rakne allerede første gang man tar dem på seg. Dette er fordi folk vil tjene penger på bruk-og-kast-mentaliteten. Hvis man selger ting som varer i evigheter får man jo ikke solgt noe nytt.

Vel, dette er ikke en industri og kjøpekultur jeg støtter, og jeg har derfor bestemt meg for å fremme produkter som faktisk varer. I denne nettbutikken kan du bestille en liten gjenbrukbar kopp som holder i nærmere 10 år. Jeg kan ikke få sagt nok hvor glad jeg har blitt i dette produktet, og hvor mange fordeler den bringer for både miljøet og helsa. Det har også tatt meg på en fantastisk reise der jeg har lært mer om egen kropp, helse, menneskerettigheter og ikke minst, miljøet.

Jeg forsøker å drive dette foretaket så miljøvennlig som mulig, og er glad for alle tilbakemeldinger på hvordan jeg kan forbedre denne driften! Jeg setter selvfølgelig også veldig pris på deg som støtter dette produktet og en bærekraftig fremtid!

Tusen takk!

Marie Michaelsen

Menskoppen om oss

 

Våre samarbeidspartnere:

    

https://www.grontskift.no/

https://www.syklusentusiasten.no/

https://neroli.no/